miles 95 / miles PLUS 98

 

miles® 95 bensin

 

 

 

miles 95 bensin är en ny och förbättrad bensin. I den har vi tillsatt ett modernt sammansatt bensinadditiv.  Våra tester visar att regelbunden användning av den nya miles 95 bensin kan ge en lägre bränsleförbrukning med upp till 2,7%. Du kommer helt enkelt 2,7% längre på samma tank, utan att det kostar mer. Dessutom minskar utsläppen med lika mycket. Testerna är genomförda av BOSMAL Automotive Research & Development Institute Ltd, ett oberoende och ledande laboratorium i Europa inom forskning och utveckling.

Det nya additivet innehåller friktionsmodifierande komponenter som hjälper till att minska friktionen i motorns rörliga delar och detta har en direkt effekt på bränsleförbrukningen. Denna friktionsmodifierare är det nya i vår miles 95 bensin.

Vi har 259 fullservicestationer som säljer den nya miles 95 bensinen.

Hur ser jag om jag tankar nya miles 95 bensin?
Om stationen du besöker har en skylt på pumphandtaget enligt bilden till vänster med texten ”upp till 2,7% längre” kan du tanka en bensin som tar dig längre. Det är därför enkelt för dig att direkt se om du är på en av våra Statoilstationer med nya miles 95 bensin.

 

 

 

milesPLUS® 98 - vår premiumbensin 

milesPLUS 98 bensin är utvecklad för att förbättra din motors prestanda och ge dig mer kraft och acceleration.

 

 

milesPLUS 98 bensin innehåller förbättrade funktionsadditiv och en högre mängd additiv än miles 95, vilket minskar friktionen i motorn och hjälper den att jobba ännu effektivare. Kombinerat med rengörande och korrosionsskyddande tillsatser får du medmilesPLUS 98 också ett bättre och snabbare skydd mot rost och slitage. Med din renare och effektivare motor kan mer energi användas för att hålla din bil rullande och därmed får du mer kraft och acceleration vid gaspådrag. Samtidigt som bränsleförbrukningen och utsläppen minskar.

milesPLUS 98
• Optimerar motorns prestanda och ger mer kraft och acceleration
• Bränsleförbrukningen minskar och tar dig upp till 2,7% längre
• Är vår bästa bensin för alla bensinmotorer som går på 95 eller 98 oktan